DOBRA PITNA VODA JE VIR ŽIVLJENJA.

AQUA BALANCE II

Reverzno osmozni čistilnik pitne vode z instantnim grelnim kotličkom

Filtracijski sistem za pitno vodo Aqua Balance II nemškega podjetja aunity je veliko več, kot še samo en nov filter za vodo na tržišču.

Metoda, ki odstrani vse raztopljene snovi zgolj z mehanskimi sredstvi, ponuja reverzno osmozo. Tukaj je voda stisnjena s polprepustno membrano, katere pore so tako fine, da prodrejo preko nje samo molekule vode.

Preostale snovi se tukaj ne zbirajo, ampak se odvajajo v kanalizacijo. Zato okolje ni obremenjeno z dodatki. Naprave za reverzno osmozo so okrepili po vsem svetu. Pridobljena voda je po čistosti primerljiva le z nekaj naravnimi viri. Voda v tej obliki je sposobna optimalno izpolniti dejanske naloge vode v telesu.

Le nekaj snovi lahko prodre skozi membrano reverzne osmoze. Ker gre za snovi iz organske kemije, je potrebna kombinacija s filtrom z aktivnim ogljem.

Zahteve v zvezi z vodo so od posameznika do posameznika različne. Nekateri si želijo boljši okus vode, drugi pa zmanjšati že določene vrednosti vodnih parametrov ali večjo osebno varnost. Ljudje imamo različne individualne želje in zahteve tako glede “lastne” vode kot tudi vode iz pipe, ki s strokovnega vidika že izpolnjuje vse določene parametre odloka o pitni vodi in ne sme ogrožati zdravja.

Ta zahteva po dodatnih omejitvah v zvezi z vodo se lahko nanaša na smernice o mejnih vrednostih, ki so z zdravstvenega stališča premalo stroge, ali na vsebnost snovi, ki v odloku o pitni vodi niso omenjene (npr. ostanki zdravil, hormoni itd.).

Z namenom, da bi vsem omogočili dostop do lastne, kvalitetne vode, smo v podjetju aunity razvili aparat za filtriranje vode AQUA-BALANCE. Z uporabo čistilnika vode AQUA-BALANCE se bo vaša voda po kvaliteti lahko merila s svežo izvirsko vodo.

“LASTNA” VODA

AUNITY AQUA-BALANCE VODNI FILTRACIJSKI SISTEM VSEBUJE TRI VISOKO KAKOVOSTNE FILTRE:

  • filter z aktivnim ogljem za nepolarne in organske sestavine vode v katerem je integriran predfilter za bruto nečistoče
  • mikrokapilarni filter za fine nečistoče za mikrofiltracijo
  • pretočna komora za oživljanje, obogatitev z anioni in minerali

Čistilnik vode AQUA-BALANCE vam in vaši družini zagotavlja visoko kakovostno čisto vodo v zadostni količini, saj je to bistvena sestavina človeškega telesa.

Voda je odličnega okusa in ima številne koristne lastnosti za človeško telo in zdravje.

ANION LOSJON ZA INTIMNO NEGO, NARAVNA KOZMETIKA

Koda izdelka SI10010
28,80€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku
LOSJON ZA INTIMNO NEGO | NARAVNA KOZMETIKA | Z ANIONI, MINERALI, MLEČNO KISLINO IN ALOE VERO | ZA VSAKO VRSTO KOŽE | NARAVNA INTIMNA NEGA | ZA NJO IN NJEGA
aunity ANION LOSJON ZA INTIMNO NEGO JE: Za ženske in moške; za vsak tip kože; obogaten z anioni; veganski; nabava surovin po načelih pravične trgovine; pH prilagojen občutljivi koži na spolovilu (pH4); s certificirano organsko aloe vero, ki vlaži; z mlečno kislino; primerno za vsakodnevno uporabo; naravno svež, navlaži in lajša pekočino in srbenje; lahko krepi kožno pregrado; z morsko soljo in cinkom.
LASTNOSTI: Blag losjon za intimno umivanje z anioni je idealen za vsakodnevno čiščenje intimnih predelov ženskega in moškega spolovila. Vsebuje naravne sestavine in anionizacijsko formulo, posebej razvito za aunity! Ta kombinacija lahko navlaži, neguje kožo in daje občutek svežine. Losjon za umivanje aunity je še posebej nežen tudi za občutljivo ali razdraženo kožo. Uporabljeni minerali in soli lahko okrepijo sluznico. Edinstvena sestava naravnih sestavin nežno in varno čisti in vzdržuje vaš genitalni predel.
UPORABA: Med dlani vstavite majhno količino ("velikost graha") in kožo nežno očistite s peno. Vedno izperite z veliko vode.
VSE SESTAVINE SO RASTLINSKEGA IZVORA! (RAZEN MORSKE SOLI)

Sestavine: VODA, GLICERIN, KOKOSOV GLUKOZID, POLIGLICERIL-4 KAPRAT, DINATRIJEV LAVRET SULFOSUKCINAT, PENTILEN GLIKOL, KSANTAN GUMI, NATRIJEV KOKOIL GLUTAMAT, MORSKA SOL, ALOA VERA (ALOE BARBADENSIS) SOK LISTOV V PRAHU, MLEČNA KISLINA, CINK PCA, IZOMERAT SAHARID, HIDROKSIACETOFENON, NATRIJEV GLUKONAT, KAPRILIL GLIKOL, 1,2-HEKSANDIOL, NATRIJEV CITRAT, CITRONSKA KISLINA.

Shranite ta izdelek za kasneje