DOBRA PITNA VODA JE VIR ŽIVLJENJA.

AQUA BALANCE II

Reverzno osmozni čistilnik pitne vode z instantnim grelnim kotličkom

Filtracijski sistem za pitno vodo Aqua Balance II nemškega podjetja aunity je veliko več, kot še samo en nov filter za vodo na tržišču.

Metoda, ki odstrani vse raztopljene snovi zgolj z mehanskimi sredstvi, ponuja reverzno osmozo. Tukaj je voda stisnjena s polprepustno membrano, katere pore so tako fine, da prodrejo preko nje samo molekule vode.

Preostale snovi se tukaj ne zbirajo, ampak se odvajajo v kanalizacijo. Zato okolje ni obremenjeno z dodatki. Naprave za reverzno osmozo so okrepili po vsem svetu. Pridobljena voda je po čistosti primerljiva le z nekaj naravnimi viri. Voda v tej obliki je sposobna optimalno izpolniti dejanske naloge vode v telesu.

Le nekaj snovi lahko prodre skozi membrano reverzne osmoze. Ker gre za snovi iz organske kemije, je potrebna kombinacija s filtrom z aktivnim ogljem.

Zahteve v zvezi z vodo so od posameznika do posameznika različne. Nekateri si želijo boljši okus vode, drugi pa zmanjšati že določene vrednosti vodnih parametrov ali večjo osebno varnost. Ljudje imamo različne individualne želje in zahteve tako glede “lastne” vode kot tudi vode iz pipe, ki s strokovnega vidika že izpolnjuje vse določene parametre odloka o pitni vodi in ne sme ogrožati zdravja.

Ta zahteva po dodatnih omejitvah v zvezi z vodo se lahko nanaša na smernice o mejnih vrednostih, ki so z zdravstvenega stališča premalo stroge, ali na vsebnost snovi, ki v odloku o pitni vodi niso omenjene (npr. ostanki zdravil, hormoni itd.).

Z namenom, da bi vsem omogočili dostop do lastne, kvalitetne vode, smo v podjetju aunity razvili aparat za filtriranje vode AQUA-BALANCE. Z uporabo čistilnika vode AQUA-BALANCE se bo vaša voda po kvaliteti lahko merila s svežo izvirsko vodo.

“LASTNA” VODA

AUNITY AQUA-BALANCE VODNI FILTRACIJSKI SISTEM VSEBUJE TRI VISOKO KAKOVOSTNE FILTRE:

  • filter z aktivnim ogljem za nepolarne in organske sestavine vode v katerem je integriran predfilter za bruto nečistoče
  • mikrokapilarni filter za fine nečistoče za mikrofiltracijo
  • pretočna komora za oživljanje, obogatitev z anioni in minerali

Čistilnik vode AQUA-BALANCE vam in vaši družini zagotavlja visoko kakovostno čisto vodo v zadostni količini, saj je to bistvena sestavina človeškega telesa.

Voda je odličnega okusa in ima številne koristne lastnosti za človeško telo in zdravje.

ZOBNA PASTA ANIODENT MINERAL, 165g

Koda izdelka SI10027
6,50€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Zobna pasta aunity ANIODENT Mineral vsebuje anionske mineralne soli in je izdelana z integracijo paleozoitske mineralne soli ob pomoči nanotehnologije. Ko umivamo zobe, se zaradi temperature v ustih in trenja ustvarja energija, ki vpija vodo in proizvaja anione.

Anioni – negativni ioni absorbirajo anaerobne kolonije v ustih in onemogočajo njihovo preživetje in razmnoževanje, s čem se zmanjšuje nastajanje oblog in vzdržuje zdravje dlesni.

Mineralne soli vsebujejo naravne mineralne elemente, pomagajo pri nastajanje probiotika v ustni votlini in izboljšujejo prekrvavitev dlesni, krepijo zobe, onemogočajo nastajanje bakterij in odstranjujejo neprijeten, slab zadah, itn...
Anioni uspešno odstranjujejo bakterije sa površine sklenine zob ter ustvarijo zaščitno plast okoli zob in s tem preprečujejo erozijo zob zaradi bakterij.
Mineralne soli uspešno vzdržujejo, da je gingive (tkivo dlesni) zdravo, saj vsebujejo različne mikroelemente in pomagajo ustvarjati probiotik v ustni votlini, s čem se vzdržuje ustno zdravje.
Značilnosti zobne paste:
- ščiti in jača zobe
- varuje gingive (tkivo dlesni)
- beli zobe
- onemogoča razvoj bakterij
- zmanjšuje vodni kamen
- zmanjšuje zobne madeže
- stabilizira pH vrednost v ustih
- vzdržuje svež dah
Paleozojske mineralne soli:
Paleozojske soli so nastale s kristalizacijo v morski vodi pred 300 miljoni let, v glavnem na Tibetu in v Quinghaiju, proizvajajo se na Kitajskem. Glavna sestavina je natrijev klorid. Paleozojske mineralne soli vsebujejo naravne snovi, vključno z minerali, kot so jod, kalcij, magnezij, železo in mnoge druge elemente, ki imajo pozitiven vpliv na človeški organizem in uspešno regulirajo metabolizem človeškega telesa.
Glavne značilnosti:
- sproščajo v človeško telo koristne anione
- seva dolge infrardeče žarke v ravnovesju s frekvenco človeškega telesa
- zagotavlja telesu koristne elemente, vključno z jodom, kalijem, kalcijem, magnezijem, železom, itn.
Sestavine:
ANIODENT Mineral je zobna pasta z negativnimi ioni in mineralnimi solmi ter vsebuje plemenite in redke mineralne snovi kot osnovno sestavino, kot so paleozojski minerali in prav njihova kombinacija je zgodovinsko pomembna, da se je ustvaril revolucionarni napredek v oralnem zdravju ljudi. ANIODENT Mineral zobna pasta predstavlja povsem nov svež okus in učinkovito obliko zaščite za daljše časovno obdobje ter krepi zobe.
ANIODENT Mineral zobna pasta se topi v ustih s pomočjo toplote in trenj in na ta način aktivira anione.
Anioni naredijo zaščitni sloj na površini zob in jih tako ščitijo pred bakterijami, s čem se uspešno onemogoča gingivitis, parodontopatija (parodontozo), otekanje in krvavenje dlesni, kot tudi druge probleme.
Anioni delujejo v ustni votlini in ščitijo zobe daljše časovno obdobje.
ANIODENT Mineral zobna pasta z mineralnimi solmi, razvija „vse v enem”, saj vsebuje različne sestavine, ki ščitijo zobe, zagotavlja popolno zaščito in krepitev zob, beli zobe in skrbi za splošno zdravstveno stanje ustne votline.
Vitamin B2 – uspešno preprečuje vnetje ust, ustnic, jezika, dlesni in pomaga pri metabolizmu okoli dlesni in na ta način zagotavlja zdravje zob.
Hidratriziran (hidrirani) silicijev dioksid beli zobe, nežno odstranjuje madeže s površine zob, a ne škoduje zobni sklenini.
ANIODENT Mineral anionska mineralna zobna pasta vsebuje ekstrakte različnih rastlin, ki skrbijo za oralno zdravje.
Zobna pasta je z okusom mete, zato dolgo hladi in osvežuje.
Svež in prijeten okus zelenega čaja odstranjuje neprijeten dah.
Proizvod je brez sladkorja, zato ni bolezni zob, ki so izzvane z delovanjem sladkorja.
Navodilo za uporabo:
Umivanje zob najmanj dvakrat dnevno, vsakokrat najmanj 3 minute. Umivanje zob po zajtrku učinkovito ščiti zdravje ustne votline. Po umivanju zob je potrebno izpiranje z vodo. Ne smemo požirati.
Shranite ta izdelek za kasneje