AUNITY NARAVNA KOZMETIKA

Anionska uravnotežena naravna kozmetika proti staranju z anioni, minerali, hialuronsko kislino in izvlečkom mangostina za normalno kožo | Intenzivna vlažilna nega za njo in zanj.

Anionska uravnotežena naravna kozmetika proti staranju s provitaminom B5, avokadovim oljem, oljem grozdnih pečk in hialuronsko kislino za suho kožo | Intenzivna vlažilna nega za njo in zanj.

Anionski regenerativni tonik za obraz iz naravne kozmetike | nežna kombinacija bistre micelarne vode, koncentriranega vlaženja in tonika,ki pomirja kožo

ZAKAJ BI MORAL BITI ANIONSKI REGENERATIVNI TONIK ZA KOŽO NA OBRAZU IN DEKOLTEJU VSAKODNEVNO DEL NEGE VAŠE KOŽE?

Anionskega tonika ne smemo zamenjevati za običajno čistilno sredstvo za kožo, saj je veliko več. Je dodana vrednost, saj brez tonika, sama krema proti staranju kože (za normalno ali za suho kožo) ne doseže želenega učinka.

Nežna kombinacija micelarne vode, koncentriranega vlaženja in tonika, ki pomirja kožo namreč s kože odstrani vse, kar je na njej ostalo po umivanju (morebitne ostanke ličil, odvečno maščobo, odmrle kožne celice in tudi vodni kamen).

Higiensko vato za čiščenje kože namočimo s tonikom in ga nežno nanesemo na umito in očiščeno kožo obraza, vratu in dekolteja ter pustimo, da se vpije. Nato uporabite ustrezno anionsko kremo za nego obraza proti staranju kože (za suho ali za normalno kožo).

AUNITY ALKALNE OJAČEVALNE PH MINERALNE KAPLJICE OBOGATENE Z ANIONI

Koda izdelka SI10053
15,90€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

- NEVTRALIZACIJA ODVEČNE KISLINE V TELESU

- OBNAVLJANJE pH RAVNOVESJA
- VSAKODNEVNA KREPITEV IMUNSKEGA SISTEMA

Obnovite svojo naravno vodno ravnovesje vašega telesa in okrepite imunski sistem tako, da dnevno spijete 4 - 6 kozarcev alkalne vode na dan in s tem razkisate telo.

Zavedati se moramo, da vse kar počnemo, razmišljamo, jemo, pijemo in čutimo vpliva na nas. Zavedati se moramo, da moramo biti v ravnovesju za harmonijo v življenju .

Naše zdravje je neposredno odvisno od pH-vrednosti našega organizma, na katerega ima velik vpliv tudi okolje in prepogosto uživanje industrijsko predelane hrane.

Pijte 4 - 6 kozarcev alkalne vode na dan, da zmanjšate zakisanost telesa.

Z vzdrževanjem konstantnega pH ustvarjamo okolje, ki izboljšuje zdravje na vseh ravneh. Danes lahko opazimo prekomerno zakisanost telesa zaradi hrane, ki jo jemo, stresa v našem življenju in onesnaževanja v okolju.


Shranite ta izdelek za kasneje